Locatie

WORLD TRADE CENTER BUCHAREST, Piața Montreal 10, Sector 1, Bucuresti

ARHITECȚI DE ATITUDINI

redăm încrederea în sine și aducem bucurie pe chipuri

Pasiunea și profesionalismul sunt cele mai prețioase resurse ale noastre, ca dentiști, însă pentru a obține cele mai spectaculoase rezultate, avem întotdeauna nevoie de aparatură modernă și performantă. Clinicile SELEA sunt dotate cu echipamente medicale stomatologice de ultimă generație, care ne ajută să readucem cu succes zâmbetele pe chipurile pacienților noștri.

SCANNER Carestream 3600

Cea mai nouă tehnologie de amprentare dentară din lume, scannerul intraoral reduce timpul petrecut la stomatolog, cât și timpul de lucru cu minimum 50%. Astfel, orice fel de lucrare se poate amprenta într-o singură ședință, scannerul conferind o acuratețe de 100% și permițând control deplin asupra sănătății pacientului, datorită capetelor interschimbabile, sterilizate.

Acesta ajută medicul să planifice 100% digital orice timp de tratament – estetic, ortodontic, chirugical sau de implantologie. În Clinicile SELEA îl folosim cu succes în toate reabilitările dentare.

BIOLASE Epic 10

BIOLASE este considerat unul dintre cele mai bune dispozitive medicale cu laser, dezvoltate special pentru cabinetele stomatologice. Laserul este soluția cea mai eficientă pentru albirea dentară.

Epic 10 nu doare, este minim invazivă, nu strică smalțul și aduce zâmbetul pe buzele pacienților. Acest dispozitiv evită excesul de căldura, ceea ce înseamnă confort, siguranță și încredere sporită pentru pacient.

Este singurul laser cu diodă care are aprobarea FDA – SUA (Food and Drug Administration) pentru 3 tipuri de tratamente distincte: țesut moale, albire și biostimulare, folosit cu succes în terapia durerii.

Abonează-te la Newsletter și primești o Consultație Gratuită

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat în vederea realizări unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
× WhatsApp Chat