call us 0371 781 750 or you can email us contact@seleadent.com
Locatie

Călărași, str. Flacăra nr. 18, bl. B16
Călărași, str. Belșugului nr. 56, Bl. E23

ARHITECȚI DE ATITUDINI

redăm încrederea în sine și aducem bucurie pe chipuri

Suport. Informare. Confort

Servicii personalizate. Rezultate excepționale. Bine ați venit în universul clinicilor SELEA, unde sănătatea dentară este pe cele mai bune mâini.

Eu sunt Dan SELEA și împreună cu echipa mea de medici dentiști suntem aici pentru a vă răspunde tuturor întrebărilor legate de problemele dentare cu care vă confruntați. Vă suntem alături pe parcursul întregii experiențe la noi în clinică și vă oferim suportul necesar în orice moment și în orice problemă. Obiectivul nostru este să vă redăm zâmbetul perfect și încrederea în sine! Și ne place să ne îndeplinim obiectivele până în cele mai mici detalii!

În clinicile SELEA realizăm doar REABILITĂRI DENTARE TOTALE pentru care avem nevoie de un plan de tratament foarte bine întocmit.
Întâlnirea noastră începe cu o consultație complexă în urma căreia medicul va strânge date despre dantură și starea generală de sănătate. Urmează documentarea foto-video, scanarea 3D și radiografiile dentare, toate fiind proceduri medicale realizate cu tehnologie de ultimă generație.

Proiectarea viitorului zâmbet

Urmează un pas important pentru pacient - proiectarea viitorului zâmbet - protocol unic, realizat în doar 3% din clinicile din lume. Ne folosim de componentele psihologice ale personalității pacientului, ținem cont de culoarea ochilor și a pielii, de poziția pupilelor și a buzelor, de vârstă și neapărat de așteptări. Sunt informații de mare acuratețe pe care le trimitem către un ARHITECT DE ZÂMBETE care va realiza mai apoi proiecția viitorului zâmbet.

Având toate aceste informații, putem lua cele mai bune decizii și culege, mai apoi, cele mai bune rezultate, în concordanță cu trăsăturile personale ale pacientului.

Tratamentul

Ultimul pas spre finalizarea obiectivului nostru - tratamentul - este poate cel mai important. Realizată de echipa multidiciplinară de specialiști, această etapă numită de noi ETAPA DE SĂNĂTATE este una cheie în planul nostru. În această fază ne ocupăm de sănătatea dentară a pacientului și ne asumăm starea de bine pe care acesta o așteaptă. Nevoile pacientului sunt diferite, de aceea speciliaștii noștri, supraspecializați pe diverse arii stomatologice, lucrează în echipă pentru a oferi cele mai bune rezultate.

Vă așteptăm să redescoperim împreună zâmbetul!