call us 0371 781 750 or you can email us contact@seleadent.com
Locatie

Călărași, str. Flacăra nr. 18, bl. B16
Călărași, str. Belșugului nr. 56, Bl. E23

ARHITECȚI DE ATITUDINI

redăm încrederea în sine și aducem bucurie pe chipuri

Despre Noi

Dentiști. Medici. Oameni. Trei cuvinte care ne definesc și ne onorează. Pentru că ne amintesc zilnic că nu există satisfacție profesională fără implicare emoțională și nu există rezultate extraordinare fără a pune suflet în ceea ce faci.

Ne place să spunem că suntem arhitecți de zâmbete. Că aducem prin munca noastră bucurie pe chipuri și redăm încredere în sine. Pentru că printr-un zâmbet poți schimba unghiul din care privești lumea și felul în care lumea te privește pe tine.

Prin ceea ce facem, schimbăm atitudini și redefinim frumusețea, bucurându-ne alături de fiecare pacient în parte pentru reușita lui.
Și nu în ultimul rând redăm sănătate! Cu ajutorul medicilor profesioniști din echipa noastră, a aparaturii performante și a unui sistem de evaluare, planificare și asistență de la prima vizită în clinica noastră până la finalizarea lucrării, putem spune că ajutăm oamenii să fie sănătoși. Fizic și psihic. Pentru că nu există altă specialitate medicală în afara stomatologiei care să impacteze atât de profund viața de zi cu zi.

Suntem SELEA . Dentiști. Medici. Oameni

Tratamente ortodontice
Niciodată nu este prea târziu să porți aparat ortodontic, mai ales atunci când aduce, pe lângă sănătatea dentară, un zâmbet larg și încredere în sine. În clinicile SELEA acoperim întreaga gamă de tratamente ortodontice și utilizăm concepte avansate și tehnologie de ultimă generație.
Chirurgie
Chirurgia orală este parte din tratamentele stomatologice complexe. În cadrul clinicilor SELEA, oferim tratamente chirurgicale complexe, moderne, fără disconfort sau îngrijiri speciale post-proceduri, de la simple extracții, până la implanturi și reconstrucții dentare.
Implantologie
În cadrul clinicilor SELEA, găsim soluțiile ideale pentru înlocuirea dinților lipsă, indiferent de motivul pierderii acestora. Oferim implanturi dentare de calitate superioară, tehnici și proceduri avansate și aparatură peformantă pentru rezultate optime.
Parodontologie
Profilaxie, diagnosticare și tratament. Sunt trei etape importante în gestionarea bolilor parodontale - boli care afectează țesuturile din jurul dintelui și care duc, în final, la pierderea acestuia - pe care personalul din clinicile SELEA le abordează cu mult profesionalism.
Endodontie
Supraspecializarea în stomatologie oferă un nivel mai ridicat al calității medicale. În clinicile SELEA oferim tratamente endodontice - diagnosticul, tratamentul și vindecarea afecțiunilor datorate inflamării țesutului moale aflat în interiorul dintelui - la cel mai înalt standard.
Pedodontie
Tratamentul precoce al oricăror afecțiuni dentare este extrem de important, iar folosirea unor metode moderne care previn apariția cariilor la vârste fragede sunt un prim pas spre o dentiție permanentă săăntoasă. În clinicile SELEA oferim tratamente dentare pentru copii și adolescenți.