Selea Dent

Locatie

WORLD TRADE CENTER BUCHAREST, Piața Montreal 10, Sector 1, Bucuresti

ARHITECȚI DE ATITUDINI

redăm încrederea în sine și aducem bucurie pe chipuri

Despre Noi

Soluții Rapide All Inclusive la cel mai mic preț din România

Misiunea noastră de 14 ani  este să facem facem stomatologia accesibilă tuturor și la cele mai înalte standarde. Și am reușit să ajungem aici prin eficiență și determinare, chiar  încăpățânare!

Nu  fost un drum simplu sau bătătorit, am avut și pași în spate. Dar ce este cel mai important a fost să învățăm să ne adaptăm la dorințele și nevoile oamenilor, să-i ascultăm.

Acum e momentul să ne amintim din nou cine suntem și care sunt valorile noastre.

Ca să putem oferi prețuri mici  și în același timp să ne respectăm standardele de calitate:

– Am investit în cele mai performante echipamente, unice în România. Scanarea intraorală se face cu cel mai performant scanner din lume.

– Am investit într-un laborator propriu de tehnică dentară 100% digital de aceea putem face aproape totul pe loc.

– Am investit în protocoale și  tratamente de calitate

– Lucrăm cu o echipă de medici specializați pe etape de lucru și investim în formare lor continuă.

– Am investit în siguranță și avem radiologie digitală 3D fără radiații, ghiduri chirurgicale pentru implanturi fără tăieturi

– Investim și credem încă în oameni

De aceea totul se întâmplă în cel mai scurt timp cu putință și la cel mai bun preț din România.

Toate acestea arată ca o reducere, dar sunt de fapt o investiție de 14 ani și le suntem recunoscători tuturor pacienților și colegilor noștri.

Tu contezi! Meriți să ai grijă de tine! Meriți să zâmbești cu toată inima! #minuniseintamplainfiecarezi  #madeinromania #oamenipentruoameni

Îți răspundem cu drag la orice întrebări – Contactează-ne

 

Facem stomatologia accesibilă tuturor, așa cu trebuie să fie.

Tratamente ortodontice
Niciodată nu este prea târziu să porți aparat ortodontic, mai ales atunci când aduce, pe lângă sănătatea dentară, un zâmbet larg și încredere în sine. În clinicile SELEA acoperim întreaga gamă de tratamente ortodontice și utilizăm concepte avansate și tehnologie de ultimă generație.
Chirurgie
Chirurgia orală este parte din tratamentele stomatologice complexe. În cadrul clinicilor SELEA, oferim tratamente chirurgicale complexe, moderne, fără disconfort sau îngrijiri speciale post-proceduri, de la simple extracții, până la implanturi și reconstrucții dentare.
Implantologie
În cadrul clinicilor SELEA, găsim soluțiile ideale pentru înlocuirea dinților lipsă, indiferent de motivul pierderii acestora. Oferim implanturi dentare de calitate superioară, tehnici și proceduri avansate și aparatură peformantă pentru rezultate optime.
Parodontologie
Profilaxie, diagnosticare și tratament. Sunt trei etape importante în gestionarea bolilor parodontale - boli care afectează țesuturile din jurul dintelui și care duc, în final, la pierderea acestuia - pe care personalul din clinicile SELEA le abordează cu mult profesionalism.
Endodontie
Supraspecializarea în stomatologie oferă un nivel mai ridicat al calității medicale. În clinicile SELEA oferim tratamente endodontice - diagnosticul, tratamentul și vindecarea afecțiunilor datorate inflamării țesutului moale aflat în interiorul dintelui - la cel mai înalt standard.
Pedodontie
Tratamentul precoce al oricăror afecțiuni dentare este extrem de important, iar folosirea unor metode moderne care previn apariția cariilor la vârste fragede sunt un prim pas spre o dentiție permanentă săăntoasă. În clinicile SELEA oferim tratamente dentare pentru copii și adolescenți.

Abonează-te la Newsletter și primești o Consultație Gratuită

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat în vederea realizări unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.