Selea Dent

Locatie

WORLD TRADE CENTER BUCHAREST, Piața Montreal 10, Sector 1, Bucuresti

ARHITECȚI DE ATITUDINI

redăm încrederea în sine și aducem bucurie pe chipuri

CONCEPT

Numele meu este Dan. Dentist. Medic. Om. Sunt fondatorul clinicii SELEA, clinică specializată în medicină dentară personalizată.

Îmi place să spun despre mine că sunt pretențios. Pentru că tot ce înseamnă munca mea mă reprezintă și știu că tot ce pleacă din cabinetul meu trebuie, în primul rând, să mă mulțumească pe mine și apoi pe pacient.

Dorința de perfecțiune s-a instalat treptat, pas cu pas, lucrând lângă medici excepționali, de la care am învățat despre tratamente personalizate și durabile, urmând cursuri importante la Universități din țară și din străinătate și dedicându-mă cu totul meseriei. Peste 12 ani de specializări și expertiză, totul pentru a înțelege și a putea privi în ansamblu complexitatea tratamentelor pe care primesc pacienții mei.

Orice lucru pe care îl fac în meseria de dentist îmi dă o stare de mulțumire sufletească și o satisfacție ce poate fi doar simțită și trăită. Toată expertiza mea de medic dentist este implementată în clinicile SELEA și fiecare sentiment al meu este transmis într-un mod constructiv pacienților noștri.

În clinicile SELEA, tratăm personalizat fiecare pacient în parte. De la prima vizită și până la finalul tratamentelor, pacienții sunt lăsați în grija unui membru al echipei care se ocupă dedicat de el. Suntem transparenți, expliciți, calmi și dedicați obiectivului principal - acela de a-i reda sănătatea, zâmbetul și încredea în sine pacientului nostru.

Soluția ideală este cea aleasă împreună cu pacientul, iar calendarul de desfășurare al tratamentelor îl conturăm de comun acord, în funcție de nevoile și obiectivele pacienților noștri.

Ne ghidăm după valori umane, oferind armonie și echilibru. Și totul, în concordanță cu natura umană.

Întreaga echipa este formată din medici specialiști, profesioniști din domeniu formați atât în țară, cât și în străinătate la Universități din Italia, Franța, Anglia, Germania, Portugalia, Statele Unite ale Americii.

Suntem alături de oamenii de lângă noi și sprijinim activ comunitatea din care facem parte, prin acțiuni, evenimente și parteneriate.

Abonează-te la Newsletter și primești o Consultație Gratuită

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat în vederea realizări unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.